sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Ennen kuin lähdin jouluksi Suomeen, täällä ei ollut tarpeeksi lunta laskettelua varten. Mäkeen sentään pääsin, mutta missään keskuksessa ei ollut kaikki rinteet auki. Nyt kun olen täällä takaisin, lunta tulee koko ajan niin paljon, ettei laskettelemaan pääse. Näen ironian, mutta en näe siinä mitään hauskaa.

Crystal Mountain taitaa olla ainoa laskettelukeskus johon voisi teoriassa päästä. Se vain on liian kaukana iltamäkeä ajatellen, joten ainoa vaihtoehto olisi mennä sinne viikonloppuna. Ainakin nyt tie on auki, joten huominen olisi kai mahdollinen laskupäivä, mutta kun sääennuste lupaa plusasteita ja lumisadetta, en oikein usko että viihtyisin. Tuore märkä lumi ei ole hauskaa laskettavaa.

Vuorille on kuitenkin huomenna päästävä. Kohteena on Olympia, koska Kaskadeille on turha yrittääkään, sillä kaikki Kaskadien yli menevät tiet ovat lumentulon takia poikki. Olympialla en olekaan käynyt sitten elokuun 2006. Silloinkin sieltä löytyi lunta, mutta huomenna sitä taitaa olla ihan liikaakin. Saapa nähdä päästäänkö lumikenkäilemään ollenkaan, vai tuleeko ihan vain autoreissu.

Reissuun lähtee neljä suomalaista, mikä sekin on hauskaa vaihtelua. Suomalaisessa seurassa reissaaminen on minulle lomaa ihan eri tavalla kuin silloin kun pitää puhua englantia.

Ei kommentteja: