maanantaina, maaliskuuta 21, 2011

Bussi on aivan kohta Tampereella ja reissusta on todella hyvä mieli. Minulla on usein ollut mielessä, että New Yorkiin voisi aivan hyvin tehdä pikaisenkin reissun, ja nyt tuli riittävän hyvä syy tehdä se. Vaikka paluulentoni oli Lontoon kautta, oli paluumatka ylivoimaisesti miellyttävin Amerikasta paluu jonka olen tehnyt.

Jo lähtökohta oli hyvä, sija aikaeroa New Yorkin ja Suomen välillä on juuri nyt vain kuusi tuntia, koska USA on jo siirtynyt kesäaikaan muutta Eurooppa ei. Lisäksi lento lähti New Yorkista klo 22:45 eli juuri sopivaan nukkumaanmenoaikaan. Nyt kävi vielä niin onnellisesti, että päin itselleni koko kolmen senkin rivin. Pääsin siis vaakatasoon heti kun turvavöiden merkkivalo sammui. Nukahdin heti, ja heräsin aamiaiselle tunti ennen koneen laskeutumista. Lontoossa oli juuri sopiva parin tunnin vaihtoaika, ja Helsinki-Vantaalla ehdin Tampereen bussiin niin, että se lähti liikkeelle ennen kuin ehdin edes istua alas.

Kaikki meni siis juuri niin nappiin kuin voi vain mennä. Kaiken kruunasi se, että New Yorkissa JFK:lla ostamani 24 tunnin langaton internet toimi myös Heathrowlla. Sattui olemaan sama palveluntarjoaja enkä onneksi ollut hukannut käyttäjätunnustani ja salasanaani.

Ei kommentteja: