maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Viikonloppu on sujunut käytännön asioita hoidellessa, kavereita tavatessa ja hissukseen aikaeroon sopeutuessa.

Yksi niistä käytännön asioista oli polkupyörän ottaminen takaisin haltuun. Erinnäisten väärinkäsitysten seurauksena se oli ollut koko reilun kuuden kuukauden ajan työpaikan parkkihallissa. Se olisi noin muuten voinut olla ihan hyvä idea, mutta samalla sitten kypärä oli jäänyt roikkumaan ohjaustangosta ja pyörän valotkin olivat pyörässä kiinni. Kumma kyllä, kaikki nämä löytyivät juuri niin kuin olin ne jättänytkin.

Kavereita tapasin lauantaina vasta illansuussa. Kaveriporukassa on useita joilla on syntymäpäivä maaliskuussa, ja olimme päättäneet pitää yhteiset juhlat eräässä Fremontin baarissa johon meillä on läheiset välit. Kotiin sammahtamisen tuloksena olin menossa juhliin yli tunnin myöhässä, ja kuinka ollakaan, kävi sitten niin että matkalla juhliin vastaani käveli porukka, joka oli päättänyt lähteä käymään läheisen tatuointipaikan omissa juhlissa. Leninin patsaan kohdalla minä ja tämä porukka olimme eri puolilla viisikaistaista katua, ja hetken valoissa seistyäni minut huomattiin. Huusivat nimeäni ja kajauttivat kunnon Happy Birthday -laulut niin että kajahti. Porukkaa oli kuitenkin noin kolmekymmentähenkeä, ja kovalla äänellä laulamisenhan minun kaveriporukkani täällä kyllä taitaa. Aikamoista.

Itse juhlat menivät vähän sumeasti, mutta mukavaa oli. Onneksi osasin ottaa juoman kanssa rauhallisesti, eikä minulle ostettu kovin monta shottia, toisin kuin olin pelännyt.

Tänään aamupäivällä kävin katsomassa saman kaveriporukan perustaman jalkapallojoukkueen pelin. He olivat tänä keväänä päässeet runkosarjassa neljän parhaan joukkoon ja välierän kautta loppuotteluun. Nyt tuli ikävä kyllä 3-0 turpiin, mutta oli joka tapauksessa hauska nähdä ensimmäistä kertaa porukan peli. Siitä sitten siirryttiin pubiin, siihen samaan joka on joukkueen pelipaitojen sponsorina. Terveellistä elämää.

Tähän laittamani kuvat on otettu Fremontissa illansuussa. Päivä oli ollut sateinen, mutta illaksi esiin tullut aurinko värjäsi maisemaa aika mukavasti.

Ei kommentteja: