tiistaina, lokakuuta 21, 2008

No eipä ole menneet asiat erityisen putkeen viime päivinä. Edellisestä jäi mainitsematta, että matkalla Espooseen jalkapalloa katsomaan ja polvea rikkomaan tilausbussimme hajosi. Kuski sai onneksi tilanteen haltuun suht nopeasti, mutta sen verran siinä aikaa tuhraantui, että perillä oltiin vasta juuri ottelun alkaessa.

Tänään oli sitten VR:n vuoro. PMMP soitti tänään Kaisaniemen kentällä Sirkus Finlandian teltassa, siis aivan Rautatieaseman vieressä. Niinpä arvelin että vajaat 40 minuuttia ennen keikan alkua perillä oleva juna olisi loistava ratkaisu, mutta ei ollut. Se nimittäin seisoi Järvenpään pohjoispuolella reilun puoli tuntia niin, että lopulta PMMP alkoi soittaa juuri ennen kuin olin perillä. Onneksi YleX radioi keikan, joten pääsin kännykässäni olevan radion kautta tunnelmaan mukaan jo sirkukselle kyynärsauvoineni teputtaessani. Livenä kuulin sitten jo kolmatta biisiä, eli ei tuo nyt ihan huonosti mennyt kun oli kuitenkin pitkä puolitoistatuntinen setti. Myöhästyminen ei edes keikan loputtua yhtään harmittanut.

Keikka oli kaikin puolin loistava. Edellisestä olikin kulunut huomattavan kauan; taisi olla toissa kesänä kun Miralla oli pyöreä vatsa mutta Paulan lisääntymisestä ei ollut vielä tietoa. Ilmeisesti vauvojen kanssa on mennyt ihan mukavasti. Lehtitietojen mukaan PMMP:llä on nimittäin uutta levyä varten huomattavasti enemmän materiaalia kuin olisi tarpeen. Tänä iltana uusia kappaleita taidettiin kuulla kolme. Ei niistä juurikaan kiinni vielä saanut, mutta ihan lupaavalta kuulosti.

PMMP:n esiintymistyyli on kyllä sellainen, että siitä saisi monenlaisia huikeita kuvia. Minunkin pokkarilleni näkyi tarttuneen muutama. Osansa näihin on kyllä myös aivan upeilla valoilla, joiden suunnittelussa oli todella nähty vaivaa. Näihin kuvavalintoihini kylläkin tuli aika yksipuoleinen ja kapea näkemys siitä puolesta.

Ei kommentteja: