tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Tänään sain viimeisellekin isommalle huonekalulleni ostajan. Runkopatja meni kaupaksi samaan suuntaan kuin kaikki muukin, sillä senkin osti kaveri jonka kanssa laulan jalkapallokatsomoissa. Taas kerran olen onnellinen siitä, että minulle on tällainen kaveripiiri muodostunut. Työpaikalla olisi ollut jotenkin kiusallista alkaa huonekaluja kaupata, mutta tämän porukan keskustelufoorumilla homma meni luontevasti. Netissäkin olisi tietenkin voinut ilmoitella vaikkapa Craigslistillä, mutta on oikein mukavaa ettei tarvitse ventovieraiden kanssa olla tekemisissä.

Sohvapöytä ja tv-taso ovat vielä myymättä, mutta ne ovat niin pieniä, että jos ne eivät mene kaupaksi, saan vietyä ne lahjoituksia vastaanottavalle hyväntekeväisyysjärjestölle helposti omalla autollani. Lähimpään vastaanottopisteeseen on matkaa vain nelisen kilometriä, ja ajattelin joka tapauksessa viedä sinne kaikki astiat ja ruuanlaittovälineet.

Kaiken olen kyllä myynyt joka tapauksessa aivan pilkkahintaan, yhteensä 350 dollaria taidan kaikesta saada. Muistaakseni maksoin näistä reilu vuosi sitten noin 1500 dollaria. Ajattelen tuon niin, että ulkomailla asumisesta syntyy kuluja, ja tuo on yksi niistä. Eihän tänne lentäminenkään ilmaista ollut. Ja toisaalta huonekalujen vuokraaminen olisi ollut vielä kalliimpaa. Onneksi on IKEA.

3 kommenttia:

Illodina kirjoitti...

Hyva kun olet saanut noin napparasti nuokin asiat jarjestymaan, hatakos enaan on.

Vahiin kay sullakin. Hetken mietin tassa, etta kun ollaan vissiin aikalailla samoihin aikoihin suuntaamassa kohti Suomea, niin ei suinkaan vaan kay niin, etta ihan jopa samalla koneellakin, mutta sitten muistin, etta taidat huristella sinne Kaliforniaan ja lahtea kotiinkin sita kautta, vai heittaako muistini pahemman kerran?

Aika hyvin noitten kuvien kanssa :). Sun kuvat vain hiukan taidokkaampia ja paremmilla vareilla, mutta hupaisaa, etta samoilla jaljilla ollaan oltu. Toisaalta ihmekkos tuo, kun luonnonnahtavyydet tuntuu kiinnostavan niin sua kuin meitakin ja kyseessa kuitenkin aika suositut valokuvauspaikat.

Iloista Juhannusta ja oikein hyvaa kotimatkaa! Toivottavasti paivitat blogia jatkossakin :).

Antti kirjoitti...

Pientä stressiä tässä silti koittaa kehittää. Kaikenlaista tekemistä vielä olisi. Onneksi olen tulossa jo elo-syyskuussa uudelleen käymään, joten ihan pakko on hoitaa vain auton laivaus ja kämppä tyhjäksi. Hätätilassa voin jättää laukuista ylipursuavat tavarat kaverille naapuriin talteen ja tulla silloin elokuussa ylimääräisen tyhjän matkalaukun kanssa tänne. Ja netti ja kaapeli-tv olisi varmaan myös hyvä muistaa irtisanoa. Ja posti siirtää tulemaan Suomeen.

Kaliforniaan olen menossa joo, mutta lennän vielä Los Angelesista takaisin Seattleen muutamaksi päiväksi. Heinäkuun neljännen ilotulitukset vielä katselen, ja sitten sunnuntaina kotiin.

Blogi päivittyy kyllä jatkossakin. Tätä blogihan ei sinällään ole perustettu ulkomailla asumisen takia.

Illodina kirjoitti...

Ok. Onneksi sulla sentaan viela muutama paiva aikaa hoidella asioita.

No ei sitten ihan samalla kyydilla oltukaan menossa :).

Mukavaa Kalifornian reissua, Happy 4th of July:ta :) ja iloista kotiinpaluuta!