tiistaina, lokakuuta 23, 2007

Seattlessa paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta ja lämpöä on 21 astetta. Yhtäkkiä tuleva Los Angelesin reissu ei tunnukaan niin välttämättömältä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taalla landella olis +24C! Ja kohtapuoliin pitais olla marraskuu...

Toivottavasti se sun Losin reissu ei nyt ihan justansa ole nurkan takana, siella kun on vahan muutenkin nyt kuumat paikat.

Saara kirjoitti...

Joo, kaantakaa vaan puukkoa haavassa: Surkeat kymmenen astetta.

Antti kirjoitti...

Landella. :-D

Itse asiassa reissuun olisi lähtö myöhään torstai-iltana. Lennoista saisi rahat takaisin jos peruisi matkan, mutta ollaan nyt luultavasti kuitenkin menossa. Ilmeisesti Los Angelesissa on tilanne kuitenkin ihan ok, ja pahemmat ongelmat ovat etelämpänä San Diegon ympäristössä. Täytyy vielä huomenna tarkkailla tilannetta kyllä – ja varmaan soittaa kaverille sinne ja kysyä mikä siellä ihan oikeasti on tilanne.

Anonyymi kirjoitti...

Puukko pois haavasta,Saara! Kylla taalla kohta puoliin taas viilenee... Itse, rontti tulit just paratiisista.

Joo, kannattaa varmaan tarkistaa ennen lahtoa, etta sinne uskaltaa lahtea. Toivottavasti saavat kaikki palot muutenkin pian hallintaan vaikka viela vahan pahalta nayttaakin..

Mukavaa & turvallista reissua jos paatatte lahtea!

Antti kirjoitti...

Joo, tää päivähän oli ihan friikki. Huomisesta lähtien lämmöt on taas kymmenkunta astetta alempana. Se kyllä piristää, että huomista lukuunottamatta on luvattu sateetonta, aurinkoista jopa. Kyllä se vaan piristää vaikka vilpoista olisikin.