keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Tätä mainosta voisi luulla hienovaraiseksi satiiriksi. Vaan kun ei se sitä ole. Televisiosta tuon ensin näin. Mainos pitää erikseen klikata käyntiin etusivulta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Americans for balanced energy choices." Jeesus.

Katia lainatakseni: Ja maailma ei pelastu.

Linda

Antti kirjoitti...

Näiden amerikkalaisten "kansalaisliikkeiden" nimet ovat aina mielenkiintoisella tavalla harhaanjohtavia. Lainausmerkit siksi että näissä "kansalaisliikkeissä" taustalla on toki oikeasti suuryritykset.

Anonyymi kirjoitti...

Joissain maissa tuollainen mainoskampanja toimisi hyvänä sarkastisena herättäjänä siihen, miten vähän panostetaan uusiutuviin luonnonvaroihin.

"Powers our way of life" .. Siinähän se on tiivistettynä. Voi Jesus Maria Gonzalez sentään!

Antti kirjoitti...

Niinpä. Taitaa muuten olla niin, että ainakin tuuli- ja aurinkovoiman käyttö vaatii sen että myös ydinvoimaa käytetään. Mikään muu energiamuoto kun ei taida tarjota yhtä nopeaa tuotantomäärän säätöä. Ja tätähän tarvitaan, kun auringon ja tuulen määrät vaihtelevat, eikä tuotantomäärä kuitenkaan voi sen mukaan heitellä. Tämä on kyllä omaa teoriaa, mistäköhän tämän voisi tarkistaa? Mitä yritin googlata, materiaali on niin tunnepitoista tai muuten lähteen takia objektiivisuuudeltaan kyseenalaista, että olisi vaatinut huomattavasti enemmän panostusta, jotta tuolta olisi totuus suodattunut.

Kaliforniassa muuten näin tuulipuiston, jossa oli satoja tuulivoimaloita. Huikea näky.