lauantaina, lokakuuta 13, 2007

Kahvitauosta on taas tullut rutiinia nyt kun minulla on taas täällä kaveri jonka mielestä reilu kolme dollaria laadukkaasta kahvista ei ole tuhlausta vaan luksusta. On varsin mukavaa, kun työpaikkaa vastapäisellä leipomon kahvilalla tiedetään heti, mitä tilaamme: minulle double short latte ja kaverilleni double espresso. Eilenkin kahveja alettiin tehdä jo kun astuimme kahvilaan, siis ennen kuin ehdimme niitä edes tilata.

Tänään kahvilalle mennessä meitä odotti ylläoleva aurinkoinen näkymä. Se pääsi yllättämään, jotenkin en vain ollut tullut katsoneeksi ulos koko iltapäivänä. Niinpä päätin käydä hieman valokuvailemassa syksyn värejä läheisessä Gas Works Parkissa. Olen tainnut puistosta aiemminkin kirjoittaa, mutta sanotaan nyt taas että varsinkin auringonpaisteessa vanha kaasutehdas järven rannassa on minusta jotenkin upean näköinen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli oikein tunnistan, tuli muuten käytyä tuossa samaisessa kahvilassa Fremontissa syyskuussa kun käväistiin taas Seattlessa. Suomalainen kaveri asuu kahden korttelin päässä kahvilasta ja vannoo leipomon leivän nimeen. Maailma tuntuu taas aika pieneltä...

Antti kirjoitti...

Etköhän tunnistanut oikein. Tuon leipomon leipä on nimittäin minustakin kerrassaan mainiota, ja sitä saakin kaikista Seattlen supermarketeista. Vaikka oikeastaanhan kahvila on kyllä Wallingfordissa. Mun työpaikkahan on tuota leipomoa/kahvilaa vastapäätä, ja asun Fremontissa muutaman korttelin päässä.

Jännän pieneltä tuntuu maailma joo. Todella vähän Seattlessa kyllä törmää suomalaisiin. Mitä kevään äänestyskäynniltä muistan, suurin osa alueen suomalaisista tuntuu asuvan lähiöissä. Se nyt ei toki ihme ole, koska perheen kanssa Seattlessa asuminen olisi tosi kallista kun ei ihän mikä tahansa pikkuasunto kelpaisi.

Täällä on välillä ikävä suomalaista leipää. Suomessa tulee ikävä täkäläistä leipää.