tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Eilen vein "viimeisen suomalaisen" lentokentälle. Seuraava on kuitenkin tulossa jo 13.8., joten ei tästä "yksinelosta" nyt niin kovin pitkä tule. Vihdoin saan tänne kaverin, joka on yhtä valmis hulluihin reissuihin kuin minä. Nyt suunnitellaan pikapyrähdystä Yellowstoneen. Sinne on Seattlesta matkaa liki 800 mailia, ja alustava matkasuunnitelma menee näin:
  • Lähtö perjantaina aamulla, yö jossain mahdollisimman lähellä Yellowstonea
  • Lauantai ja sunnuntai Yellowstonessa
  • Maanantai Grand Teton National Parkissa ja ajoa kohti Seattlea
  • Tiistaina ajo perille Seattleen (ja jonkinlainen työpäivä)
Saapa nähdä millaiseksi tuo paisuu. Näissä hommissa kun yleensä nälkä kasvaa syödessä. Viime kesänä kun ajeltiin Las Vegasiin asti, keksittiin noin viikkoa ennen lähtöä, että poiketaan nyt Utahissakin kun se siinä lähellä kuitenkin on.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas Antti, naapurista paivaa! Yellowstonessa kannattaakin poiketa; oli upea paikka.Mukavaa ja turvallista matkaa! Aika haipakkaa aiot siella kayda, me kaytetettiin siihen 6 paivaa, joka riitti hikisesti, nahtavaa kun olisi ollut siella ja matkanvarrella aikalailla.
Meillakin nyt uusi reissu tahtaimessa; Oregon-Nevada-Utah-Arizona-Nevada-Kalifornia-Oregon-WA. Lauantaina lahto. Puuduttaa jo hiukan etukateen, mutta tarviihan sita kerran kesassa jossain kayda.

Antti kirjoitti...

Kyllähän sitä enemmän aikaa käyttäisi jos olisi lomia. Vaan kun ei ole.

Reissaatte siis täsmälleen samoissa osavaltioissa kuin mitä minä reissasin viime kesänä. Älkää missatko eteläisen Utahin kansallispuistoja!

Anonyymi kirjoitti...

Se on kumma kun nuo lomat tuppaa aiheuttamaan harmia itse kullakin.

Senpa takia mainitsinkin tuon reittimme, kun huomasin sunkin kayneen samoissa maisemissa.
Juu... Taitaa olla melkein jokaikinen matkanvarrelta loytyva kansallispuisto matkaohjelmassa. Kiitos silti muistutuksesta!

Jos kaipaat lisainspista Yellowstone matkaasi, kurkkaa nimeni linkista avautuvalta sivulta kaksi ekaa photoshowta.

Mukavaa viikonloppua!

Antti kirjoitti...

Hienoja kuvia. Katselin muutamia muitakin kuvashowta: tuttuja maisemia! O'ahu saattaisi muuten myös olla matkakohteena jossain vaiheessa.

Mukavaa viikonloppua!

Antti kirjoitti...

Merkittäköön nyt pöytäkirjaan, että reissu on tähän mennessä paisunut sen verran, että nykysuunnitelman mukaan ehdimme viettää kolme päivää Yellowstonessa ja yhden Grand Tetoneilla.