maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Kuuntelin eilen illalla Maija Vilkkumaan Tampere-Talossa 10.2.2007 äänitetyn konsertin, joka minulle tänne ystävällisesti toimitettiin. Aika mielenkiintoista, miten kaukana levyversioista monet sovitukset olivat. Konsertista tuli mieleen "Vesa-Matti Loiri ja muut eturivin suomalaiset muusikot esittävät Junnu Vainiota" -tyyppiset konsertit, joita aina silloin tällöin televisiosta tulee. Ja se ei ole hyvä mielleyhtymä se. Ei tuo konsertti silti toki aivan huono ollut, mutta kyllä Maija saisi minusta pysytellä rock-puolella. Ja niin varmaan ainakin toistaiseksi pysyykin, ei siinä mitään. Niin ja varmasti konsertti olisi ollut paikanpäällä paljon parempi kokemus.

2 kommenttia:

JH kirjoitti...

Ahaa, sä et tykännyt siitä. Mä taas tykkään aika paljonkin monista ton tyylisistä konserteista. Silloin kun biisit on hyviä, ne mun mielestä ansaitsee erilaisia tulkintoja ja vieläpä eri artistien esittäminä.

Tietty siis Maijaakin kuuntelee mieluummin enemmän rokkina, mut on hauska et sen(kin) biiseistä tehdään erilaisia versioita. Ei ne oo pois siitä alkuperäisestä.

Antti kirjoitti...

Ei se ihan niinkään ollut, että en tuosta olisi lainkaan pitänyt, ja joka tapauksessa oli mukava kuulla tuo konsertti. Eikä tuo toki tosiaan ole mistään pois niin kauan kuin Maija jatkaa rock-levyjen ja -keikkojen tekemistä. Tai no voi se ollakin, jos nää konserttiversiot alkaa soida päässä kun kuuntelee niitä alkuperäisiä. ;-)