perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Työpaikan lounashuoneen kahvinkeitin vaihdettiin viime viikolla kahviautomaattin, enkä ole lainkaan tyytyväinen muutokseen. Täytynee antaa asiasta palautetta, sitä kun on oikein pyydetty. Suurin syy tyytymättömyyteeni on se, että vanha kunnon kahvinkeitin loi tiettyä yhteisöllisyyttä. Tapana kun oli, että kahvia oli aina tarjolla, ja se joka huomasi pannun olevan tyhjä, laittoi uuden erän tippumaan. Uusi kone on kylmä ja kalsea. Tosin se, että se ei ole oikein toiminut, on luonut yhteisöllisyyttä, sillä koneen ympärillä on nyt yhdessä kiroiltu. Lisäksi sen erikoiskahvit ovat olleet pettymys, muunmuassa latte maistuu lähinnä lämmitetyltä maidolta. Espressoa koneesta ei ole koko aikana saanut. Olenkin päättänyt antaa koneelle vielä yhden mahdollisuuden: ehkä lattesta tulee hyvää, jos mukiin ottaa ensin espresson alle. No, siltkin tuo kone on kylmä ja kalsea. Kahvipannua on ikävä. Ei leipomon kahvilassakaan raaski käydä ostamassa kolmen taalan latteja kuin korkeintaan kerran päivässä.

2 kommenttia:

JH kirjoitti...

Meillä on töissä aina välillä sama keskustelu, ja uhkakuvana juuri tuo mitä siellä näyttää tapahtuneen. Yhden työkaverin sanoin: "yhdestä napista tulee myrkkyä ja toisesta napista toista myrkkyä." Toisaalta, ajatus salakuppiloiden syntymisestä työhuoneiden nurkkiin kiehtoo -- se tosin ei ehkä olisi ihan maailman paloturvallisin ratkaisu....

Antti kirjoitti...

Pelkonne taitaa olla aiheellinen. Eilen se automaatti sitten rupesi työntämään aina normaalin mustan kahvin, vaikka painaisi mitä tahansa valintaa. No, ei sen niin väliä kun ne erikoiskahvit on kuitenkin aika pahoja.