maanantaina, elokuuta 01, 2011

Eilen illalla saavuin Seattleen. Melkein koko päivä kuluikin lentokoneessa: ensin neljän tunnin lento Atlantaan, sitten kolmen tunnin tauon jälkeen viiden tunnin lento Seattleen. Perillä suuntasin heti ensimmäiseksi tapaamaan kavereita, jotka olivat maalaamaassa banneria ensi keskiviikon otteluun. Otin itsekin pensselin käteen ja tartuin toimeen.

Maalaamasta sain ilokseni autokyydin majapaikkaani. Tässä talossa asuu kaikkiaan viisi ystävääni, kaksi pariskuntaa sekä varsinainen isäntäni. Kotona oli vain toisen pariskunnan naisosapuoli, jota en itse asiassa ollut tavannutkaan aiemmin muualla kuin verkossa, mutta olin siitä huolimatta heti kuin kotonani. Istuimme sohvalla, katsoimme elokuvaa televisiosta toisella silmällä, mutta pääasiassa juttelimme niitä näitä. Pian varsinainen isäntänikin saapui.

Tänä aamuna olen vain pessyt pyykkiä sekä hoidellut asioita netissä. Nyt kello lähestyy puoltapäivää ja suunnittelen lounasta. Maalaaminen jatkuu kolmelta, ja muita kavereita tapaan läheisessä baarissa seitsemältä. Elämä tuntuu hyvältä.

Ei kommentteja: