tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Se on kyllä kevät nyt. Äkkiä se vaihtuu silloin kun se vaihtuu! Kivaa kun on oikeanlainen kevät jossa pikkupakkasesta huolimatta tietyissä paikoissa lumi sulaa ja virtaa puroina.

Tänä aamuna kävin katsastamassa auton. Se olikin ensimmäinen kerta rekisteröinnin jälkeen. Mitään ongelmia ei havaittu, ja käynti oli muutenkin mukava. Katsastusmies jutteli mukavia ja minähän juttelin mukavia takaisin. Autoissa ja USA:ssahan keskustelunaiheet tietenkin pyörivät. Ja tokihan minä join katastusasemalla sen pakollisen kupillisen maailman kalleinta kahvia.

Töissä oli tavallaan nollapäivä. Joitakin juoksevia asioitakin tuli toki hoidettua, mutta suurin osa ajasta meni siihen että siivota työhuoneeni tulevan Seattlen reissun kunniaksi.Samalla saatoin loppuun helmikuussa 2007 alkaneen muuttoni työhuoneesta toiseen. Suurin osa vanhoista tavaroistani, lähinnä sellaisia joita en tarvitse nyt kun en ole opettanut perusopiskelijoita, on ollut vanhassa työhuoneessani yhteen kaappiin sullottuna. Sieltä löytyi kyllä kaikenlaista jännää joka palautti muistoja koko yksitoistavuotiselta työuralta. On sitä moni asia muuttunut. Eipä esimerkiksi enää lehtiartikkeleista tehdä paperisia pre-printtejä ennen lehden kyseisen numeron julkaisemista.

Illalla pääsin vaihteeksi katsomaan jalkapalloa, Tampere United vs. JJK Liigacupissa. Tuli 0-1 pataan tavalla joka olisi ollut todella turhauttava jos tuloksella olisi jotakin oikeaa merkitystä. Peli oli nimittäin ihan täysin meidän hallinnassa. Erityisesti Myntin ja Pohjan otteet ilahduttivat, samoin Petrescu, Saarinen ja Savolainen erottuivat edukseen.

Pelin jälkeen kävin vielä taloyhtiön lenkkisaunassa. Eipä ollut koskaan aiemmin tullut käytyä, vaikka asia on usein mielessä ollut. Nyt sysäyksen antoi hississä kohtaamani saunatakkiin pukeutunut naapurini, joka oikein erityisesti kehotti saunomaan kun oli niin hyvät löylyt olleet.

Ei kommentteja: