keskiviikkona, maaliskuuta 17, 2010

Onpahan ollut pöpö. Oireet alkoivat tosissaan iskeä aikaisin maanantain ja tiistain välisenä yönä, ja sen jälkeen on olekaan juuri yhtenäistä unta nähnyt. Noin likaisiin yksityiskohtiin menemättä. En muista koska olisin ollut näin kipeä, tai ainakaan tällä tavalla. Armeijan päätteeksi sain aika pahan keukoputken tulehduksen, jonka ansiosta olin pidemmän aikaa aika tiedoton, mutta tämä on ollut kyllä pahempaa.

Tänään illansuussa olo alkoi olla sen verran hyvä, että olen jopa poistunut sängystä. Olen jopa jaksanut kuunnella musiikkia, muunmuassa siitä levykasasta, jonka ostin aiemmin kevättalvella. Ostin silloin kerralla ison kasan levyjä, jotka olivat syystä tai toisesta jääneet uusina ostamatta. Olen yllätyksekseni ollut järjestään iloinen siitä, että tuli levyt nyt lopulta kuitenkin ostettua.

Happoradion uraa olen seuraillut sivusilmällä. Viime kesän Tammerfestin keikalla tuli sellainen olo, että levyjäkin voisi hankkia. Taannoin katselin, että jokaisella neljällä levyllä oli kappaleita, jotka osasi nimen perusteella yhdistää melodiaan, joten päätin ostaa kaikki. En ole katunut. Ainakin toistaiseksi toinen ja kolmas levy tuntuvat paremmilta kuin ensimmäinen ja neljäs.

Suurinta skeptisyyttä koin Anssi Kelan uusinta eli Aukiota kohtaan. Vaan pakko se on tunnustaa, pidän kovasti miehen tavasta kertoa tarinoita. Yksittäiset rivit aiheuttavat ensirepeilyä joka säilyy myöhemminkin hymynä. Esimerkiksi avausraidalla Huuto rivi "häävalssina oli Paranoid" osuu nauruhermoon. Ei tässä nyt ihan samalla tasolla olla kuin silloin kun todetaan että "saaliiksemme saatiin joulupalloja ja pilkkihaalareita", mutta reakotioni on sama.

Irinan Miten valmiiksi tullaan oli samassa skeptisyyden kategoriassa, mutta kyllä sitäkin vain on mielikseen kuunnellut. Anna Puun nimikkolevy taasen herätti epäilyksiä ihan vain idols-taustan takia, mutta kun sävelluksi on ollut tekemässä muunmuassa Tuure Kilpeläinen ja Knipi, ja vastaavaksi sanoituksista vastaa suurelta osin Mariska, ei jälki voi olla kuin hyvää. Ja laulaahan likka osaa, ei sinnä mitään.

1 kommentti:

Riitta kirjoitti...

Sama pöpö; tällaiset ne kiertävät lapsiperheitä.