lauantaina, maaliskuuta 27, 2010

Eilen oli Seattle Soundersin kauden avaus. Omalta osaltani kausi alkoi jo aikaisin iltapäivällä kannattajaporukkamme baarissa. Silloin sitä tietää olevansa kotona kun kuuden kuukauden poissaolon jälkeen portsari kättelee ja toivottaa tervetulleeksi takaisin ja kaunis tarjoilijatar antaa tervetuliaishalin.

Me kannattajat olimme olleet ottelua edeltävinä viikkoina sekä ahkeria että luovia, ja tulokset nähtiin juuri ennen pelin alkua. Levittämämme lakana peitti alleen useita satoja ihmisiä, ja oli varmaankin suurin tässä maassa nähty kannattajien tekemä banneri. Ainakin kankaalle maalattu kuva oli isoin ja monimutkaisin mitä täällä on nähty. Kuvaksi olimme nimittäin valinneet Seattlen skandinaavisten juurien innoittamana Soundersin pelipaitaan pukeutuneen Thorin, joka salamoiden räiskyessä iskee vasaralla vastustajajoukkeen Philadelphia Unionin logon murskaksi. Tekstinä oli "Smash the Union" ja pari sinistä ja vihreää lisäbanneria lisäsivät sanat "Seattle" ja "Sounders" pääbannerin ympärille. Olen näistä lakanoista aika ylpeä. Pelikin voitettiin tyylikkäästi 2-0.

Lisään tänne blogiin linkkejä kuviin ja videoihin kunhan pääsen taas internettiin.

Nyt olen nimittäin Whistlerissä ja siten puhelimen varassa. Tarkoitus olisi lasketella pari päivää ja ajaa jo sunnuntai-iltana takaisin Seattleen. Kylässä ei ole yhtään lunta maassa, mutta rinteissä on toki sitäkin enemmän. Toivottavasti nyt vain säät suosisivat edes vähän. Huomenna ei taida ainakaan aurinkoista olla.

Ei kommentteja: