lauantaina, huhtikuuta 25, 2009

Tänään oli jäljellä vain kotimatka, ja sekin meni melkein kokonaan nukkuessa. Heräsin juuri sopivasti kun Washingtonin ja Oregonin tulivuoret tulivat näkyviin. Tällä kertaa päivä oli pilvinen, mutta tulivuorten huiput olivat reippaasti pilvien yläpuolella. Upea näky se oli tämäkin. Ensimmäisessä kuvassa näkyy isoimpana Mount Adams, ja siitä näkee hyvin millaisen sateensuojan vuoret täällä parhaimmillaan itäpuolelleen tarjoavat. Kahdessa muussa kuvassa on Mount Rainier eli se vuori joka näkyy Seattleen asti.

Kotona ehdin levätä reissusta vain parin tunnin ajan. Illalla on Soundersin peli, ja lupasin olla pubissa jo kahden jälkeen. Raskasta elämää, mutta on hienoa nähdä taas kaikki kaverit viimeistä kertaa vähään aikaan.

Reissun kokonaispituus oli autoilun osalta noin 1300 mailia eli 2100 kilometriä. Se on melko paljon, kun ajopäiviä oli vain kolme. Lämpötilakin vaihteli taas kerran vaihteeksi aika reippaasti. Pienin auton mittatrissa nähty lukema oli 26 ja suurin 90. Tutummalla asteikolla nämä ovat noin -3 ja 32 astetta.

Ei kommentteja: