keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

Ensi viikonloppu on taas vaihteeksi sellainen, että sille ei ole oikein mitään suunnitelmia. Olen yrittänyt generoida jotakin repäisevää tekemistä – nyt kun siihen alkaa olla viimeiset mahdollisuudet – mutta mitään toteuttamiskelpoista en ole keksinyt. Muutama sinällään hyvä idea kariutuu jo siihen, että nyt ei oikein irtoa halpoja lentoja mihinkään. Ei siis käydä haikkaamassa Grand Canyonin pohjalle. Se olisi kyllä voinutkin olla vähän turhan rankka reissu minulle. Ei myöskään lähdetä Utahiin. Zion Narrowsissa olisikin kyllä joki varmaan ollut vielä aika hyytävän kylmä kahlattava, se haikki kun siellä olisi mielessä. Great Basin National Park Nevadan pohjoisosissa oli myös mielessä, mutta siellä on vielä aivan liikaa lunta, jotta olisi järkevää lähteä. Kaupunkiloma voisi olla ihan mielekäs vaihtoehto, mutta kaikki kiinnostavat kaupungit ovat aivan liian kaukana. Siis sellaiset joissa en ole jo ollut.

Washingtonista en ole keksinyt muuta ideaa kuin käynnin Walla Wallassa. Pelkkä nimi Walla Walla olisi riittävä syy käydä kääntymässä, mutta lisäksi paikka on kuulemma mainittu uudessa Pacific Northwestin LonelyPlanetissa alueensa highlightina. Matkaa vain on lähes 450 kilometriä, joten ehkä nyt ei sitten kuitenkaan. Ei varsinkaan kun matkanvarrella ei ole mitään kiinnostavaa mitä en olisi jo nähnyt. Ja taatusti se Walla Wallakin on oikeasti ihan turha paikka.

Lähialueen haikitkaan eivät nyt oikein nappaa. Vuorilla on vielä paljon lunta (yksi laskettelukeskuskin oli näköjään ollut vielä eilen auki), joten hienoimpiin paikkoihin ei vielä pääse, tai ainakin on työlästä selvittää, mikä haikki olisi hyvä ja jo tehtävissä. Vaisua haikkia ei nyt viitsisi.

1 kommentti:

Riitta kirjoitti...

Tule Suomeen sieltä marisemasta...