maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Hengissä ollaan vaikka edellisestä blogimerkinnästä jo kohta viikko onkin. Menneellä viikolla tuli istuttua töissä monena päivänä iltamyöhään, eikä blogin päivittämiseen siksi ole oikein liiennyt aikaa. Samasta syystä ei ole oikein ollut mitään kirjoitettavaakaan.

Eilen olin Portlandissa. Se oli taas näitä vähemmän onnistuneita reissuja: bussilla viidessä tunnissa perille (joo, oli säätöä), katsotaan kun oma joukkue ottaa 2-0 turpiin ja ajetaan päälle neljässä tunnissa takaisin. Koko päivä siinä kaikkineen meni. Joskus voi olla mukavaa vaikka tulos ei miellyttäisi, mutta nyt oli vain kaikin puolin ***ka reissu. Mutta ei siitä sen enempää. Onpahan jalkapallokausi alkanut, ja jo 10.5. on revanssin paikka kotiottelussa samaa arkkivihollista vastaan.

Tänään haikattiin lyhyt haikki aivan Seattlen lähellä suomesta asti saadussa professoriseurassa. Keskustasta ajettiin alle 50 kilometriä itään, ja siitä oli sitten 3 kilometrin käppäily ylös Rattlesnake Ridgelle. Sieltä oli sitten hyvä 270 asteen panoramanäkymä. Ihan asiallinen haikki sijaintiin nähden: ei mitään erämaata, mutta kuitenkin selkeästi vuorilla. Luonto alkaa kyllä vähitellen jo näyttää aika kesäiseltä. Viime viikonlopun lumihangessa haikaaminen tuntui tänään etäiseltä jutulta.

Ei kommentteja: