keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Tšekin reissusta on kotiuduttu ja yksi työpäiväkin taas tehty. Ihmeen pitkältä tuo neljän yön reissu tuntui. No, kävinkin kuudessa eri kaupungissa. Tuo rytmi jossa jokaista huimaa reissailu- ja suorituspäivää seurasi päivä jona vain rentoili paikallaan oli kyllä mainio. Etenkin Olomoucissa vietetty rentopäivä oli mukava. Se hostelli siellä vain on ihan paras, ainoa löytämäni paikka joka todella täyttää kuluneen home away from home mainoslauseen (tämä hostelli ei sitä kyllä käytä). Yöpyminenhän siellä maksaa 11,50 euroa; yhteensä reissun yöpymiskulut olivat 46 euroa. Ei paha.

Tšekissä sanotaan kde se pivo vaří, tam se dobře daří eli siellä missä pannaan olutta, elämä on hyvää. Tämä tuli taas kerran todettua varsin todeksi.

2 kommenttia:

Illodina kirjoitti...

Mielenkiintoisen ja kauniin nakoisia paikkoja olet taas laahustellut. Hienoa, etta oli hyva reissu!

Antti kirjoitti...

Täytyy sanoa että näissä hommissa kokemus kasvattaa menestystä. Tuntuu siltä, että viime aikoina kaikki matkat ovat menneet jopa yli odotusten.

Silti muiden matkakertomuksia lukiessa tulee aina sellainen olo, että vähänkö noilla on ollut hienoa, miten ne osaa. Kaipa se johtuu vain siitä, että matkakertomuksiin kirjoitetaan vain ne muistorikkaimmat kokemukset.