lauantaina, lokakuuta 27, 2007

Tänään Los Angeles näytti positiivisemmat puolensa. Mielikuvien LA:sta nähtiin keskustan kiiltävät pilvenpiirtäjät, Hollywood Boulewardin tähdet, Beverly Hillsin luksuskodit, Rodeo Driven merkkiliikkeet, Santa Monican hiekkaranta sekä Venice Beachin friikit. Oli mukava päivä, vaikka suuri osa ajasta vain istuttiin autossa. Kuuluisien paikannimien kiertelyssa on sitten kuitenkin jotakin hohtoa, varsinkin kun on lämpöä, aurinkoa ja palmupuita.


On tavallaan harmi että olin ennalta niin hyvin perillä asioista, että esimerkiksi Hollywoodin nuhjuisuus ei päässyt yllättämään. Kaikki studiothan ovat muuttaneen sieltä pois jo ajat sitten. Oscarien jakopaikka Kodak Theater siellä toki on. Lounasta syötiinkin juuri sen paikan, jossa punaiset matot aina ovat, yläpuoleisella terassilla.

Illansuussa tapasimme USC:llä väitöskirjaa tekevän lukioaikaisen luokkakaverini. Kiertelimme ensin hieman kampuksella, mikä on musta aina hauskaa, ja nyt se oli sitä oikein erityisesesti, sillä kierrokseen kuului hauskoja tarinoita täkäläisesta yliopistoelämästä, muunmuassa siitä millaisia amerikkalaisen jalkapallonpelaajat ovat oppilaina. Kierroksen päälle ajoimme mainioon meksikolaiseen ravintolaan. Niin hyvää meksikolaista en olekaan sitten viimeisen Teksasin reissun saanut. Muutenkin oli todella hauska ilta; mielikuvani on että nauroimme ihan koko ajan. Vanhat kaverit ovat sellaisia. Illallisen päälle ajeltiin vielä Santa Monican iltaelämään: se tuntuukin tänään nähdyista alueista kaikkein miellyttävimmältä. Yöelämä sai nyt jäädä, sillä huomennakin on aikainen herätys.

Motellilla saatiin taas uusia elämyksiä. Menimme huoneeseemme, mutta siellä olikin vieraita ihmisiä. Olivat motellilla päätelleet meidän lähteneen ennen aikojamme, me kun emme sattuneesta syystä olleet jättäneet huoneeseen mitään tavaroitamme. Sikäli tässä kävi hyvin että saimme uuden hieman hiljaisemman huoneen.

Ei kommentteja: