perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Alkoipa todella jännittävissä merkeissä tämä LA:n reissu. Budjettimatkalainen yöpyy halvassa motellinläävässä lentokentän liepeillä. Meillä oli lähinnä oman puusilmäisyytemme takia hieman vaikeuksia löytää perille. Century Drivea edestakaisin ajellessamme tapasimme lähinnä lökäpöksyisiä mustia miehiä ja provokatiivisesti pukeutuneita naisia. Mielikuvien Los Angelesia toki tämäkin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kunhan ette mene kysymaan tieta niilta lokapoksyilta...

Mutta. Jos tahdot kayda moikkaamassa vahan laadukkaampia naisia, niin saanko ehdottaa sulle menomestaa..? =D

Sellainen paikka kuin Westwood Memorial Park, 12118 Glendon Ave. Sielta loytyvat sellaiset huippukaunottaret kuin Natalie Wood, Peggy Lee, Eva Gabor, Donna Reed ja tietenkin Marilyn Monroe. Marilyn Monroen haudalta loysi ainakin ennen puolitusinaa ruusua, jotka Joe DiMaggio oli jarjestanyt sinne saannollisesti toimitettavaksi. Lisaksi siella lepaavat herrat Dean Martin, Carrol O'Connor, Walter Matthau, Roy Orbison, Mel Torme, James Coburn, Burt Lancaster, Bob Crane ja Frank Zappa. Meinaan jos tuommoiset nahtavyydet kiinostavat ja aikaa riittaa.

Antti kirjoitti...

Nyt oli aika tiukka ohjelma jo valmiiksi suunniteltu eikä internettiäkään käytetty koko reissun aikana, joten meni tämä vinkki ohisektoriin. Kieltämättä LA:ssa olisi tekemistä vaikka kuinka paljon. Kerralla sitä ei kyllä kovin monta päivää jaksaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Arvelinkin, etta tuskin ehditte nain viimetingan vinkilla vaikka kiinnostaisikin, mutta ajattelinpa mainita varmuuden vuoksi. Oli sen verran mielenkiintoinen paikka. Viikonloppu vain tosiaan on niin lyhyt aika, etteihan sita kaikkea ehdi.
Upea reissu teilla taas.