keskiviikkona, syyskuuta 19, 2007

Työpaikan sunnuntaista tiistaihin kestänyt retreat oli maineensa veroinen: sekä päivä- että iltaohjelma todellakin vaativat veronsa. Olin aidosti hämmästynyt siitä, että tilaisuus oli töiden kannalta todella hyödyllinen. Saimme aikaiseksi koko joukon asioita oikeasti eteenpäin vieviä päätöksiä. Lisäksi iltaohjelman (lue: juopottelun) ansiosta tunnen taas monta ihmistä paljon paremmin kuin ennen.

Menomatkalla pysähdyimme Poulsbossa. Kaupunkiin tuli aikanaan paljon norjalaisia ja suomalaisia siirtolaisia, ja sittemmin kaupungin keskustaan on rakennettu viikinkiteema. Norjan lippuja on kaikkialla, siellä täällä on norjankielisiä tekstejäkin. Aika feikkiä, mutta kyllä rakennuksissa oli selkeää pohjoismaalaista tyyliä, ja varmaan se oli osittain aitoakin.

Paluumatkalla oli energiaa vielä sen verran jäljellä, että nappasin lautan kannelta joitakin kuvia Seattlen keskustasta. Osa jopa onnistui ihan hyvin. Kyseessä oli Bainbridge Islandin ja Seattlen keskustan välinen lauttareitti, jonka matkustin nyt toista kertaa. Lautta tulee lähes koko matkan suoraan Seattlea kohti, ja vähitelllen suureneva Seattlen skyline on aivan epätodellisen näköinen.

Ei kommentteja: