maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Go Sounders! Tänään pelattiin semifinaalin toinen osaottelu Puerto Rico Islandersia vastaan. Ensimmäinen osaottelu oli voitettu 1-2 ja voittaja ratkaistiin kahden ottelun yhteistuloksella (ei vierasmaalisääntöä). Kaikki näytti pitkään hyvältä, mutta Puerto Ricon tehtyä 81. minuutilla maalin jatkoajalle mentiin yhteismaalitilanteessa 2-2. Jatkoajallakin kaikki näytti hyvältä lähes loppuun asti. Sounders nimittäin teki yleisön hullaannuttaneen maalin jatkoajan 10. minuutilla, mutta niin vain Islanders kiri vielä kerran tasoihin 27. minuutin maalillaan. Rankkareille mentiin, ja ne päättyivät meillä maalissa pelanneen Chris Eylanderin torjuntaan. Siinä vaiheessa meidän katsomonosa teki kunnon pitch-invaasion. Pelaajat kaulailivat meidän kanssa ihan mielellään, mutta turvamiehet olivat vähemmän innoissaan. Jälkeenpäin voi toki sanoa, ettei tuo ollut fiksu veto, mutta siinä hetkessä se tuntui oikealta.

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että kotijoukkueen nimi on Sounders ja vierasjoukkueella maalissa oli Josh Saunders, kun taas vierasjoukkue siis oli Islanders ja kotijoukkueella maalissa Chris Eylander. Voiko tämä olla sattumaa!