tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Kotona. Hyvä reissu: Seattle Sounders voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen California Victoryn 1-2 noin 500 todellisen jalkapallon ystävän edessä. Kerron matkan vähemmän tärkeistä tapahtumista paremmalla ajalla. Nyt on takana 14 tuntia autossa istumista, ja oma sänky tuntuu aika hyvältä ajatukselta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulosti aikamoisen hyvältä reissulta vaikka ajoa kertyikin ihan mukavasti. Ja matkalle osui upeita maisemia.

Kaupunkivierailusta olen suorastaan kade, San Fran on ihana. Mekin asuimme siellä pikku hotellissa, jolla oli tosiaan karaktääriä, tosin olimme siellä beat-boheemien suosimassa North Beachissa eli pikku-Italiassa. Mutta ihana vilinä oli heti kadulle sukeltaessa ja joka ilta tuli istuttua lopuksi kotikadun terasseilla (tosin lämpölamppujen alla, sillä San Franissa ei totisesti tarvitse hikoilla...). ja Chinatown oli meillekin mieleen, joten oli kiva asua ihan sen kulmalla. Tuohon kaupunkiin palaisin kovin mieluusti.

Hienoja Golden Gate-kuvia muuten!

Antti kirjoitti...

Ihastuin aikoinaan San Franciscoon aivan ensinäkemältä. Se oli myös ensimmäinen Amerikan reissuni. Olin silloin viettänyt ensin muutaman päivän San Josessa töiden merkeissä, joten San Francisco näyttäytyi erityisen hienona paikkana. San Josessa kun ei ole mitään tekemistä. Tällä reissulla ehdin viettää kaupungissa vain yhden päivän, mutta päätin silloin, että kaupunkiin on päästävä uudelleen.

North Beach olisi varmaan kyllä kiva paikka asua. Aikoinaan kun olin kaupungissa viikon, asuin Union Square Hotelissa. Huone maksoi silloin noin satasen, ja sijainti Powell Streetin Cable Carin kääntöpaikan vieressä oli mitä mainioin, etenkin kun konferenssi oli parin korttelin päässä Westin St. Francisissa (jossa yöpyminen maksanee yli 300 taalaa yöltä).

Sarjassa matkailuvinkkejä: San Franciscossa Cable Careilla ajelu on kivaa, niin turistijuttu kuin se onkin. Ajomiehet ja rahastajat luovat oivaa tunnelmaa, ja mikäs sen mukavampi tapa matkustaa kuin roikkua siinä reunalla. Kertalippu maksaa vitosen, eikä vaihtoja tunneta. Kannattaakin ostaa 11 taalaa maksava day pass, jolla pääsee busseihin, ratikkoihin, rollikoihin ja cable careihin.