keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Suomalaiset ympärillä vaihtuvat. Yksi vajaan kolme kuukautta täällä ollut lähti takaisin Suomeen sillä aikaa kun olin itse poissa, ja tänään tuli uusi suomalainen reiluksi kolmeksi kuukaudeksi. Sen reilun kolmen kuukauden jälkeen olenkin huonossa lykyssä ainoa suomalainen täällä: yksi lähtee kuukauden päästä, toinen perheineen varmaan kesäkuussa. Saapa nähdä miltä se tuntuu. Toisaalta jos yhden hyvän suomalaisen kaverin viisumiongelmiin saadaan ratkaisu, tilanne saattaa muuttua. Hän olisi nimittäin tulossa tänne ainakin pariksi vuodeksi.

Seattlessa alkaa olla varsin kesäistä. Suuri osa puista on jo täydessä lehdessä, ja tänään oli muutenkin varsin kesäinen päivä. Tosin illalla satoi, mutta täysin sateeton päivä Seattlessa on kyllä vielä tähän aikaan vuodesta Seattlessa harvinaisuus. Sateetonta kesää siis odotellaan: toivottavasti viime kesä ei ollut poikkeus.

Ja ainiin: matkalaukku tuotiin kotiin tuossa illansuussa. Harvinaisen kivuttomasti meni sekin homma, ja kun matkalaukussa ei oikein ole mitään mitä lähipäivinä tarvitsisin, homma aiheutti käsittämättömän vähän stressiä. Sen verran ehdin tarkistaa netistä, että minulle rakasta Ultramariinin bändipaitaa on edelleen saatavilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Eksyin blogiisi mutkien kautta tänään. Onpa hauska lukea kokemuksiasi! Vietettiin vuosi miehen kanssa Seattlessa syyskuusta 05- syyskuuhun 06, ja hyvin samoja harrastuksia, matkakohteita ja havaintoja Seattlesta tuntuu olevan sulla :) Hieno paikka, ja vielä hienommat muistot!

Ps. Kyllä niitä suomalaisia siinä kaupungissa piisaa, ei ihan heti lopu :)

Antti kirjoitti...

Hei Tiina, kiva kun eksyit. Seattle on kyllä kiva paikka elää, ei siitä pääse mihinkään. :-)

Niin joo, jäi sanomatta että nämä suomalaiset ovat entuudestaan kotoa tuttuja, eli enemmän kyse on siitä että kaverit lähtevät pois kuin että kaipaisin suomalaista seuraa. Meillä on täällä pikku ilmasilta Tampereen ja Seattlen välillä.