sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Tein tänään parin suomalaisen työkaverin kanssa aika samanlaisen pyöräilylenkin Lake Unionin ympäri kuin tein viime kesänä. Tosin tällä kertaa kiersimme järven rannan sijasta hieman ylempää, ja kävimme Volunteer Parkissa ihailemassa maisemia. Paikka on keskellä Seattlea, ja se on myös Seattlen korkeimpia kohtia, joten maisemat ovat sieltä hyvät.

Capitol Hillillä kävimme pizzalla, katsoimme hetken baseballia ja kävimme kahvilla. Aika periamerikkalaista ja -seattlelaista toimintaa siis. Baseball löytyi sattumalta, ja meille jäi epäselväksi mikä ottelu oli kyseessä. Seattlelaisen joukkueen vieraana oli Montanasta eli vähintään 600 km:n päästä tullut joukkue, joten ei tuo varmaan ihan vaan höntsäilyä ollut. Katsojia oli kyllä vain parikymmentä.

Capitol Hillillä kävimme myös mainiossa Urban Outfitters -kaupassa. Näissä myydään kyllä kaikenlaista käsittämätöntä tavaraa. Nyt silmiin osui mm. avaimenperä jonka digitaalinäyttö kertoo kuinka monta päivää, tuntia, minuuttia ja sekuntia on Bushin presidenttikauden loppuun, silmälasinkehykset jotka toimivat pillinä, kirja "Fifty worse days than yours" sekä kirja jossa on ohjeet 40 erilaisen bongin rakentamiseen. Itse ostin bushismeja täynnä olevan kirjan otsikolla "The George W. Bush Out of Office Countdown Handbook". Suosittelenkin vierailua Urban Outfittersissä kaikille Amerikan matkailijoille.

Siinä se päivä sitten menikin. Paluumatkalla järven länsipuolella oli komea täysikuu.

Ei kommentteja: