lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Tänään on ollut aika mukava päivä, joka on mennyt tuttuja paikkoja kierrellen. Aamupäivällä kävin yliopiston alueella hoitamassa asioita pankissani, hankkimassa prepaid SIM-kortin ja syömässä suosikkipikaruokaani Chipotlessa. Kylläpä burrito maistui! Iltapäivällä kävin työpaikalla näyttäytymässä (työt alkavat vasta keskiviikkona) ja hakemassa polkupyöräni pomoni kotoa. Nyt minulla on siis kulkuväline ja paikallinen puhelin, joten sitä tuntee itsensä ihan asettuneeksi. Nyt olen käymässä kesäisellä uimapaikallani Green Lakella. Järven vesi on yllättävän lämmintä. Taidankin tulle uimaan kunhan saan hankittua auton, johon pääseen heti uimasta lämmittelemään.

Kävin myös uudestaan asunnollani, joka näytti päivänvalossa vieläkin erinomaisemmalta kuin eilen illalla. Kyllä siinä kelpaisi vieraita isännöidä. Ostoslista IKEAan on tehtynä, mutta ostosreissu taitaa jäädä ensi viikkoon. Vai tekisinkö sittenkin ostokset netissä?

Tänä iltana olisi joka tapauksessa tarkoitus ehtiä ostarille hankkimaan televisio, mikroaaltouuni ja muuta sellaista tavaraa, jota ei IKEAsta saa. Nettiyhteyden ja kaapelitelevision hankinta on myös edessä. Ja paljon muuta.

Ei kommentteja: