perjantaina, joulukuuta 10, 2010

Taannoisen Tsekin matkan kuvat on nyt lisätty, ja niitä on paljon myös edellisellä sivulla. Ainoa reissusta harmittamaan jäänyt juttu on se, että en älynnyt ostaa Varsovassa jääkaappimagneettia. Varsovalainen magneetti olisi nimittäin ehdottamasti ansainnut paikkansa kokelmassani.

Tiistaisen työpäivän peruunnuttua lähes kokonaan (sähköpostilla ja puhelimitse toki pystyin hoitamaan aika monta asiaa), kiire on ollut melkoinen ja työt laahaavat perässä. Olen juuri ja juuri ehtinyt ainakin toistaiseksi hoitaa sen mikä pakko on hoitaa. Se mistä tingin on sitten yöunet, mikä nyt tänään kieltämättä johtuu yhtä paljon näiden kuvien läpikäynnistä kuin töistä. Kummivelvollisuudetkin tuli hoidettua yökyläilemällä ja aamuvarhaisella käynnillä päiväkodin joulujuhlassa.

Joka tapauksessa eipä ole pelkoa että joulun välipäivinä kovin paljoa vapaata pystyisi pitämään. No, se sopii kyllä hyvin, sillä kevätpuolella on taas lomamatkoja joiden takia sitä vapaata on pakko pitää. Ja tietenkin joulun aikaan moni muu pitää vapaata, joten varsinaiseen työaikaa töissä ei ole sinänsä pakko käydä, vaan työt voi hoitaa silloin kun vaikkapa kummilapsille parhaiten sopii.

Ei kommentteja: