tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Laiva saapuu kohta satamaan. Sitten jäljellä on enää auton hakeminen Helsinki-Vantaalta ja ajo kotiin. Keli saattaa olla vähän kehno, mutta onneksi suurta väsymystä ei ole, sillä nukuin kaikki kolme tämänpäiväistä lentoa.

Nyt olo on pulska, sillä päätin syödä seisovassa pöydässä. Huonojen lentokenttäeväiden jälkeen se kyllä maistuikin normaalia paremmin.

Vaan on se kyllä mukavaa kun on tällainen rauhallinen luonne. Joku toinen voisi olla tämänpäiväisen jäljiltä aivan raivoissaan. Minusta tämä on ollut oikeastaan ihan hauska kokemus. Sainhan ihan ylimääräisinä juttuina käydä sekä Varsovassa että Tallinnassa. Ja kyllä tämä oikeastaan työolot voittaa, vaikka eiväthän ne työt tietysti mihinkään tässä katoa.

Ennen tätä päivää reissu on ollut harvinaisen yllätyksetön. Aina ennen olen keksinyt Prahassa käydessäni jotakin uusia juttuja joita en ollut ennen tehnyt tai paikkoja jota en ole nähnyt, mutta nyt lähes kaikki oli vanhaa tuttua. Ja sekös se vasta mukavaa onkin, sen kun olla möllöttää ilman suorituspaineita. Sama koski myös Olomoucissa viettämääni aikaa. Oikeastaan ennen tätä päivää tämän reissun ainoa uusi kokemus oli se tunnin kestänyt vierailu Pardubicessä.

Olomoucin hostelli oli taaskin juuri niin kotoisa paikka kuin ennenkin. Siellä minut muistetaan ja tunnetaan, ja siellä saan aina uusia kavereita. Menisikös sitä jo kesällä tai syksyllä uudestaan?

Ei kommentteja: