sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2010

Viimeaikaiset liikuntaharrastusten uudelleenaloittamiset ovat olleet aika rankkoja kropalle. Laskettelu on kovaa jaloille, ensimmäisellä sählykerralla kipeytyi vasen käsi, sulkapallossa taasen oikea. Se oikea käsi ei olekaan vielä perjantaista täysin toipunut.

Lauantain laskettelun jälkeen totesinkin autossa, että nuorempana kun kävi laskettelemassa, päivän päätteeksi oli aivan rättipoikki väsynyt, mutta nyttemmin ei laskettelun jälkeen juurikaan väsytä vaan sen sijaan paikat on kipeät. Tai no ne sanat mitä käytin olivat kai exhausted ja sore.

Itse asiassa muistelen miten ajomatkat Himokselta olivat vielä vain joitakin vuosia sitten usein aika vaikeita, koska minua aina väsytti niin älyttömästi, että ei olisi millään jaksanut istua autossa koko kotimatkaa. Luulen että tähän on kylläkin toinen syy. Arvatenkin Pohjois-Amerikassa autossa istutut tuhannet kilometrit ovat saaneet aikaan sen, että noin sadan kilometrin kotimatka Himokselta ei enää tunnu oikein missään. Siinä vaiheessa kun tuntuu että matka on päässyt alkuun aletaankin jo olla Tampereella.

Ei kommentteja: