maanantaina, elokuuta 17, 2009

Viikonloppu on mennyt aika hissuksiin. Edellisiin verrattuna nyt ainakin.

Perjantaiaamuna palautin auton vuokraamoon. Pari viikkoa aiemmin olin hakenut upouuden auton, jonka mittarissa oli 325 mailia. Nyt palautin auton, jonka mittarissa oli 4728 ja lisäksi sivupeili irti, tuulilasissa vaurioita ja pellit koko oikean sivun mitalta pahasti lommolla. Autovuokraamoon virkailija vain totesti vain että kolarithan kuuluvat hintaan ja homma oli sillä selvä. Ei paperitöitä, ei mitään selittelyjä. Aika mahtavaa.

Muuten on sitten viikonloppu mennyt jalkapallon ympärillä. Perjantai-iltana teippailtiin taas pöytäliinoja yhteen ja lauantaina oli vieraspeli jonka katsoin pienellä porukalla kaverin kotona, kun ei ollut sellainen tunne että jaksaisi mennä baariin riehumaan. Se taas johtui siitä, että aiemmin päivällä olin auttanut yhtä toista kaveriani muuttamaan. Kolmen tai neljän tunnin urakka se vain oli, mutta ihan riittävästi kuitenkin kun lähes kaikki jäljellä ollut muutettava oli isoa tai painavaa. Uusi asunto oli kyllä hyvällä paikalla kävelymatkan päässä keskustasta Belltownissa. Lisäksi talon katolla on tosi mukava terassi, josta näkyy Puget Sound ja sen takana Olympian vuoret. Poreallaskin löytyy. Ei paha.

Tänään sitten vain nukuin pitkään, enkä oikein vielä tiedä mitä sitä tänään tekisi että sentään pääsisi kotoa pois. Pyykkiä pitäisi pestä. Ja jospa sitä kävisi road tripin valokuvia läpi. Lounaalla pitäisi kyllä varmaan käydä jossain ettei ihan vain kotiin jämähtäisi.

Ei kommentteja: