tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Mistä mahtaa johtua, että kun viettää kokonaisen päivän kotona, ei usein saa tehtyä mitään hyödyllistä? Olen taas viime aikoina huomannut, että tällaista pitää välttää viimeiseen asti. Jokaiselle päivälle pitää keksiä jotakin tekemistä, koska muuten ei tee mitään, vaikka kaikenlaista kotona tehtävää "sitten kun on aikaa" -tyyppistä tekemistä olisi vaikka kuinka paljon. Sitä voi helposti viettää kokonaisen päivän kotona television edessä sohvalla maikaillen ja aivottoman netissä surffaten, mutta sitten kun tulee normaalin työpäivän jälkeen väsyneenä kotiin, saakin ihmeesti tehtyä kotitöitä ja muuta sellaista. Mystistä.

Kohtasin viikonloppuna toisenkin mysteeriin jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä. Irtokarkkipussissa on nimittäin aina pahan makuisia karkkeja, jotka jäävät viimeisiksi, mutta jotka kuitenkin aina (tietenkin) tulee lopulta syödyksi. Miksi näin käy, vaikka jokainen karkkilajike tietenkin valitaan aina suurella huolella ja harkinnalla?

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Tuon kyllä allekirjoitan. Vaikka lasten kanssa ei tietysti ihan toimeton ole kotona, niin mitään ylimääräistä ei taatusti saa aikaiseksi.