tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Tämä Seattlen "kesä" alkaa mennä jo aivan naurettavaksi. Tänä iltana on myrskynnyt siihen malliin, että tuossa vain hieman etelämpänä on sähköt poikki 30 000 kodista. Vuorilla on satanut solien yli menevillä pääteillä jopa 25 senttiä lunta, ja lumiaurat ovat palanneet. Töistä kotiin kävellessä lämpö ei tainnut yli kymmentä astetta olla.

Viikonlopuksi on luvattu yli 20 astetta ja pilvetöntä taivasta. Uskoisiko?

6 kommenttia:

Illodina kirjoitti...

Samaa ollaan mietitty mekin. Tosin, melkein jotain tallaista ajattelin taalla olevankin kun tanne muinoin muutettiin :). On kuulemma ollut kylmin kesakuun eka viikko sitten vuoden 1894. Aika hyvin.

Antti kirjoitti...

Coloradossakin tapahtuu kummia: justiin kuulin, että meinaavat avata Aspenissa laskettelurinteet viikonlopuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jessus! Aikamoinen meininki...

Täytyypä toivoa että sulla menee tuo biilin kuljetus paremmin kuin meillä - otettiin sellainen suomalainen pikkufirma asiaa hoitamaan, joku muukin oli käyttänyt, ja reisillehän se meni. Eka auto noudettiin Houstoniin silloin maaliskuun alussa eli taktisesti siis sinniteltiin loppuviikot yhdellä autolla jotta täällä päässä ois suht nopsaan edes yksi hoppa, ja tosiaan se puretaan laivasta tällä viikolla ja on haettavissa Hämeenlinnasta (!) ens vkolla. Ihan tajutonta pelleilyä. Kun kovisteltiin tuossa odotellessa että missäs mahtaa hoppa viipyä, vastaus oli jotain sen suuntaista että tota kun se ei mahtunutkaan siihen Märckin konttiin niin ei olla saatu sitä vielä matkaan (huhtikuun lopussa). Joopa joo.. Toinen auto puolestaan on ehkä just nyt lähtenyt vasta liikkeelle muutama pvä sitten, tällä kertaa vika tosin osin UPS:n joka hävitti auton paperit matkalla Dallasista HOustoniin ja niitähän oli sitten kiva täältäkäsin hommailla uusiksi.

Että parempaa onnea vain :)

Antti kirjoitti...

Saattaapa olla jopa sama firma. Tai siis tämäkin on suomalainen pikkufirma, ja ne kuljettaa autoja Houstonista ja Los Angelesista...

Mulla on onneksi Suomessa auto käytössä, joten viive olisi lähinnä harmillinen juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Jos yhtään lohduttaa, Suomen "kesä" on ihan yhtä ihanainen. 8 astetta lämmintä & vesisade. - Ieva

Riitta kirjoitti...

Viive on hyvin harmillinen juttu ;)