torstaina, tammikuuta 17, 2008

Nyt olisi sitten matkan aika. Olen aivan täpinöissäni siitä, että pääsen pitkästä aikaa reppu selässä Keski-Eurooppaan. Okei, reissussa menee vain neljä yötä, joten ei tässä kummoista lenkkiä keretä, vaan aika menee lähinnä Prahan ja Olomoucin fiilistelyssä. Minulta on kyselty miksi minä taas Tšekkiin menen, ja olen vastannut että menen hakemaan sinne viime reissulla unohtuneen pyyhkeeni. Lupasivat Olomoucissa pitää sen tallessa, vaikka mainitsin sähköpostissani että seuraavaan käyntiin voi mennä yli vuosi, niinkuin nyt menikin. Saapa nähdä kuinka käy.

Jotakin aivan uuttakin on suunnitteilla, mutta siitä sitten myöhemmin. Viime vuosi oli muuten vuoden 2001 jälkeen ensimmäinen vuosi jona en käynyt Tšekissä. Tosin kävin siellä joulukuussa 2006 ja nyt tammikuussa 2008, joten tuo on enemmän tuollainen tilastosattuma.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa sitten viime kesän ihan oikeaan puulämmitteiseen saunaan. Oli se vain saunan jälkeen uskomattoman hieno olo. Tunsin pientä säälintunnetta niitä miljardeja ihmisiä, jotka eivät tätä koskaan koe, kohtaan.

Ei kommentteja: