torstaina, elokuuta 02, 2007

Tänään oli hyvä päivä. Työpäivän jälkeen osallistuin mielenilmaukseen, jossa vaadittiin pyöräkaistan palauttamista eräälle lähikaduistani. Ideana oli pyöräillä suurella joukolla sovittua reittiä pitkin naapurustoani, kaikkia liikennesääntöjä noudattaen, tietenkin. Seattlessa saa pyöräillä autokaistoja pitkin kaksi rinnakkain, ja niin me tottakai teimme. En tiedä kuinka monta meitä oli, mutta uskoakseni useita satoja. Melkoiset ruuhkat saimme joka tapauksessa aikaiseksi.

Illalla pelattiin keskustassa Seattle Sounders vastaan Portland Timbers. Komea voitto, 2-0. Eikä portlandilaisilla ollut mitään jakoa. Cascadia Cup pysyy Seattlessa. Tunnelma omassa sektiossamme oli koko pelin ajan huikea, ja pelin jälkeen oli mukava nostella pyttyä ja halailla toisiamme.

7 kommenttia:

JH kirjoitti...

Noita jotain jenkkiliigan matseja (sen sarjan missä Beckham pelaa, mikä sen nimi nyt sit olikaan) muuten alkaa tuleen Suomessa Urheilukanavalta. Tai taisi olla Urheilu+kanavalta.

Antti kirjoitti...

Kuulinkin tästä jotakin, kaiketi 15 peliä tulossa. Liigahan on Major League Soccer, tai lyhyemmin MLS. En nyt ole ihan varma miksi näitä kannattaa Suomessa lähettää. Kukaan ei tunne pelaajia (joku Landon Donovankin taitaa olla Suomessa tuttu vain lajifriikeille) eikä pelin tasokaan kovin kummallinen ole (vaikka nousussa onkin).

JH kirjoitti...

Varmaan kolme syytä: i) Beckham; ii) ovat halpoja näyttää; ja iii) Beckham.

Antti kirjoitti...

Mahtavaa!

Antti kirjoitti...

Seattle Timesin mukaan pyöräilijöitä oli noin 300. Se on varmaan ihan oikeansuuntainen arvio.

Riitta kirjoitti...

Cool! Pysyittekö siellä omassa kaupunginosassanne? Eivät ole kadut leveydellä pilattuja ja voin kuvitella, millaisen kaaoksen aikaan saitte...

Antti kirjoitti...

Joo, Fremontissa pysyttiin.