maanantaina, elokuuta 13, 2007

Road trippien yksi parhaista puolista on se, että ikinä ei voi olla ihan varma mitä seuraavaksi tapahtuu, ja maailma tuntuu sitämyöden avoimelta. Tähän on kylläkin hieman vaikeata uskoa täydellisesti sinä hetkenä, kun auton oikea takakumi puhkeaa oregonilaisella hiekkatiellä. Kerron tästä ja muista viikonlopun kommelluksista tarkemmin kun olen hieman virkeämpi. Nyt vihdoin nukkumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vahan nauratti, mutta sitten vakavoiduttiin, silla sulla ei taatusti ollut silla hetkella kauhean hupaisaa. Nyt nimittain alkaa tuntua silta, etta kolmen vkon automatka ottaa vahan koville, joten mukavasti lammitti kun kuuli, ettei ne matkat muillakaan aina pompuitta suju. Kiva kuitenkin, etta paasit ilmeisesti ehjana perille. Odottelemme suurella mielenkiinnolla miten reissusi meni. Terkkuja kuumasta Vegasista.

Antti kirjoitti...

Itse asiassa ihan hyvällä huumorilla kaikki meni, vaikka toki potutustakin ilmassa oli. Ja sen verran voin jo nyt paljastaa, että reissulla nähtiin suunnilleen se mitä suunniteltiinkin. Mutta kirjoitan siitä siis enemmän paremmalla ajalla.