tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Suomen loman jälkimmäinen viikko sujui aivan yhtä mukavissa merkeissä kuin ensimmäinenkin. Kun ensimmäinen viikko painottui lähimpien sukulaisten kanssa kesästä nauttimiseen, jälkimmäisellä vietin aikaa niiden tärkeimpien ystävien kanssa. Erityisen iloinen olin siitä, että onnistuttiin edinburghilaisten kanssa ajoittamaan loma samaan aikaan. Listaanpa taas asioita olen tehnyt:
  • Ihmetellyt sitä, että meistä alkaa vähitellen tulla vanhoja. Onneksi osaamme elää sen mukaisesti ja hauskaa on edelleen. Ei tarvitse valvoa koko yötä jos aloittaa juomisen jo iltapäivällä. Margaritat olivat Jokelassa hyvä aloitus, sen jälkeen oli ylä- ja alamäkiä. Blue Lagoonia seurannut myrkynvihreä "Itämeri" oli sekin parempaa kuin puhuttiin.
  • Käynyt kosmetologilla. Kaikkea ne kaverit 30-vuotislahjaksi keksivät.
  • Nauttinut kesäpeleistä mökkinurmikolla. Mistäköhän löytäisin täältä vastaavaa peliseuraa?
  • Tammerfestannut. Ei ehkä ollut omalta osaltani ne railakkaimmat festit, mutta kyllä vaan oli silti mukava päästä keikoille. Ehkä se kohokohta oli PMMP, lavan eteen kesken keikkaa rynnivistä känniääliöistä huolimatta (propsit sille tytölle joka otti puoli metriä pidemmän jätkän kaljusta takaapäin kiinni ja veti itsensä tämän eteen). Hentoinen ja kaikinpuolin ihastuttava entinen työhuonekaverini, johon törmäsin sattumalta, kiteytti keikan hyvin ja minua hieman häkellyttäen: vitun kova keikka!
  • Ihmetellyt ihmisten pukeutumista. Suomessa pukeudutaan eurooppalaisittain huonosti, mutta ero USA:n länsirannikkoon verrattuna on melkoinen. Sunnuntain illanistujaisissa kaikilla paitsi minulla taisi olla kauluspaidat. Täällä olen monta kertaa ollut ainoa jolla on kauluspaita.
Laitan tähän loppuun vielä muutaman näkymän kesämökin laiturilta. Ensimmäinen on otettu noin klo 22 ja toinen samana iltana noin tuntia myöhemmin. Kolmas on otettu seuraavana iltana noin klo 22.

Ei kommentteja: