torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Taisin menettää viimeisen toivoni löytää minun tekemiini lihapulliin ehdottomasti kuuluvaa ranskalaista sipulikeittoa (pussi) Seattlesta. Edes Whole Foods Marketista sitä ei nimittäin löytynyt. Houstonissa tämäkin ruoka-asia oli paremmin: Bellairen Whole Foodsissa oli kattava kansaivälisten ruokien osasto, josta tätäkin löytyi. Löysin tosin ranskalaista sipulidippiä, joka on siis tarkoitettu sekoitettavaksi hapankermaan. Ehkä silläkin lihapullat maustuvat.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen Antti tehnyt kotilihapullia nimenomaan myös tuollaisella sipulidipillä silloin kun ei oikeaa sipulikeittojauhetta ole löytynyt - enkä huomannut mitään makueroa ;)

Antti kirjoitti...

Mukava kuulla. Testaan tänä iltana jos maltan lähteä töistä ennen kuin on liian myöhäistä. :-)

Antti kirjoitti...

Jep, kyllähän se sipulidippikin ihan hyvin toimi, loistava korvike. Taidan silti tuoda Suomesta muutaman pussin ranskalaista sipulikeittoa, sillä maku oli kuitenkin eri, ja tässä tapauksessa kriteeri on sitten kuitenkin enemmän maun samuus kuin hyvyys.