perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Huomasin unohtaneeni, että amerikkalainen leipä homehtuu paljon nopeammin kuin suomalainen. Viikon vanha paahtoleipä löytyi kaapista aivan vihreänä. Eivät taida täällä laittaa säilöntäaineita samalla lailla kuin Suomessa.

2 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Toisaalta eikös siellä ruoan säteilytys ole enempi vähempi yleistä?

Antti kirjoitti...

On kai. Samoin hormonilihaa ja muutakin vähemmän miellyttävää on tarjolla. Kaikkea ei voi välttää, mutta tietyt maito- ja lihatuotteet ostan luomukaupasta. Makukin on parempi.

Mitä nyt nopeasti selailin, ruuan säteilytyksestä tutkimusta tehneet yliopistot vakuuttivat homman olevan täysin riskitöntä. Tosin kaikki olivat amerikkalaisia yliopistoja, enkä tarkistanut, saivatko kaikki tutkimukset rahoituksensa FDA:lta. Myös EPA kyllä vakuutti säteilytyksen riskittömyyttä.