sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Viimeinen kokonainen päivä Seattlessa alkaa kääntyä iltaan. Varsinaiseen fiilistelyyn ei ole ollut aikaa, vaan olen jatkanut pakkaamista ja hoitanut muutamia muita käytännön juttuja. Yksi niistä oli kaapelifirmalta lainassa olleen kaapelimodeemin palauttaminen. Odotin lähes liikkeen sulkemisaikaan, sillä netitön elämä tuntui ikävältä idealta. Tosin siitä ei näytä olevan pelkoa, sillä kerrostaloasumisen yksi hyvä puoli on se, että avoimia langattomia verkkoja on runsaasti tarjolla.

Toinen homma joka jäi tähän päivään oli keittiötavaroiden ja erinäisten tekstiilien lahjoittaminen pois. Hyväntekeväisyysjärjestön lahjoitusten vastaanottokeskus on aivan tässä kotikulmilla, ja homma meni kyllä harvinaisen kätevästi. Kymmenkunta isoa paperikassillista tavaraa sinne meni, ja sain hyvän mielen siitä, että tavarat tai niiden jälleenmyynnistä saatavat rahat menevät hyvään käyttöön.

Alkuilta onkin sitten mennyt työpaikalla. Erinnäisestä Kalifornian matkailusta johtuen minulla oli vasta nyt aikaa laittaa työkone niin sanotusti paketointivalmiiksi. Oleellisesti vain kopioin sieltä kaikki tarpeelliset tiedostot talteen, mutta siinäkin oli sen verran tietokoneella ruksutettavaa, että sen valmistumista odotellessani ehdin viimeistellä kaikki blogimerkinnät ja lisätä niihin kuvat. Nyt sitä sitten on kuvitettua tarinaa muutamista Kalifornian kansallispuistoista ja Los Angelesin rannoilta.

Ei kommentteja: