tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Tänään lounastauon aikaan satoi taas lunta, mutta ei sitä maahan jäänyt, vaikka ilma oli aivan valkoisena lumihiutaleista. Kylmä täällä on kuitenkin ollut, ja tulevaksi yöksi luvataan jopa viiden asteen pakkasta. Toivottavasti pian lämpenee ettei tarvitse mahduttaa pipoa pyöräilykypärän alle.

Kuva on eiliseltä kauppareissulta: pitihän sitä taas kerran poiketa Kerry Parkissa nappaamassa kuva. Tuossa on hyvä esimerkki siitä, miten melko pilvisenäkin päivänä Seattlen taivaalla on useita värejä.

Sen täällä on taas huomannut, että USA:n länsirannikolla pukeudutaan hyvin rennosti. Siistiin kauluspaitaan pukeutuessaan tuntee itsensä vähän hölmöksi, kun muilla on päällä sellaisia vaatteita joita itse käyttäisin lähtiessäni urheilemaan tai ulkoilemaan. Täytyy taas opetella joukkoon soluttautuminen. Muistan kyllä, että opin viime talvena käyttämään goretex-kuoritakkia perustakkinani.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Luin blogistasi, että olit laivannut auton muuttovaroineen Suomeen Los Angelesista vuonna 2008.

Meillä edessä myös sama tilanne tulevana syksynä ja siksi kyselen, että minkä nimistä firmaa käytit laivaamiseen ja onko heillä verkkosivuja?

T: M.S.

Antti kirjoitti...

Suomen päässä hommaa hoitanut firma on Etelä-Suomen Sijoitus Oy, jolla oli ainakin silloin Los Angelesissa agentti, joka pakkaili heille tulevia kontteja. Heidän www-sivuiltaan http://www.merikontti.fi/ löytyy Suomen pään yhteystietoja, ja he varmaan osaavat sitten kertoa agentin yhteystiedot.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon vinkistä, ottanemme firmaan pian yhteyttä.

Sinulla on kiintoisa blogi, kiitos myös siitä :)

T: M.S.

Antti kirjoitti...

Eipä kestä ja kiitos kehuista.