Sitä on harmittavan harvoin energiaa käydä ruokakaupassa ostamassa aineksia kunnollisempaan ateriaan, ja vielä harvemmin on energiaa tehdä se ateria. Vaan nyt on ollut ja tänä iltana palkitsin itseni pitkästä, iltakymmeneen jatkuneesta työpäivästä.
Eturuokana oli tuoretta mozzarellaa ja kirsikkatomaatteja. Väliruuaksi tein salaatin, jossa oli salaatinlehtiä, kurkkua, kirsikkatomaatteja, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä fetaa. Pääruokana oli Szechuan-tyylisesti maustettua kanaa, kiinalaisia wok-kasviksia ja bambun versoja. Sen kyljessä oli vielä basmatiriisiä ja kreikkalaisia papuja.
Jonkinlaista fuusiotahan tämä oli. Ja hyvää. Jälkiruuaksi maistelen tässä internettailun lomassa jouluksi tekemääni banaanikakkua ja jalluglögiä.
Leikkauksen toinen vuosipäivä
14 vuotta sitten
2 kommenttia:
Nam. Totesin kaupassa, että pikku hiljaa alkavat tympiä ne ruoat, joita jaksaa ja ehtii työpäivän jälkeen tehdä ja joita lapset suostuvat myös syömään.
Tules joskus meille tekemään jotain tuollaista ja testaamaan muksujen reaktion.
Vosin vaikka tullakin. Tuo ateria itse asiassa valmistui minimivaivalla, eikä vaadi mitään varsinaisia ruuanlaittotaitoja.
Lähetä kommentti