sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

Olen viettänyt viimeiset kolme päivää kuumesairaana ja vaakatasossa, ja niinpä ei ole ollut paljoa kerrottavaa. On kyllä ihme miten vähän katsottavaa amerikkalaisessa televisiossa on, vaikka minulla on nytkin yli 60 kanavaa. Olen sortunut katsomaan kaikenlaista roskaa, mistä pahin esimerkki lienee Men in Black II. Tosin oli sen katsomisessa yksi hyväkin hetki. Edellisen kerran kun näin tuon elokuvan en ollut käynyt USA:ssa, ja vitsi jonka mukaan lähes kaikki postin työntekijät ovat avaruusolentoja meni täysin ohi. Nyt repesin ihan totaalisesti. Ainakin paikallisen postikonttorin perusteella väite vaikuttaa hyvin todennäköiseltä.

Vielä keskiviikkona arvoin kahden lauantaiaktiviteetin välillä, mutta nyt ei sitten tarvinnut mennä kumpaankaan. Toinen olisi ollut tukimusryhmän yhteinen grillailu ryhmän vetäjän kotona, ja toinen Saint Patrick's Dayn paraati keskustassa. Paraatissa olisin ollut ihan marssimassa jalkapallokannattajaporukan mukana. Ja joo, Saint Patrick's Day on oikeasti vasta ensi tiistaina, mutta Seattlessa ja ilmeisesti lukuisissa muissakin USA:n kaupungissa päivää juhlitaan aina sitä edeltävänä lauantaina, missä on kyllä sikäli järkeä, että päivän pääasiallinen tarkoitus on käsittääkseni juopuminen.

Sen verran parempi vointi tänään on kuitenkin ollut, että jääkaapissa olevaan ruokaa kyllästyneenä uskaltauduin ulosm ja kävin hakemassa sekä lounaan että illallisen läheisistä pikaruokaloista. Lounaaksi sain itämaista noodelihässäkkää ja illalliseksi pari slaissia pizzaa. Mitään muita ruokapaikkoja tässä ihan kotikulmilla ei sitten olekaan. Reilun kilometrin päässä on tietysti Fremontin kaikki palvelut, mutta sinne saakka ei kuumeisena viitsi lähteä. Amerikassa kun ollaan, voisi tietysti tilata kotiin tuotuna vaikka mitä, mutta jostain syystä se kulttuuri on minulta jäänyt kokematta kokonaan.

2 kommenttia:

Illodina kirjoitti...

Tervetuloa taas Seattleen ja pikaista paranemista!

Antti kirjoitti...

Kiitosta vaan. Olo onkin sen verran parantunut, että jos ei yöllä tule takapakkia, huomenna taitaa olla taas normaali päivä. Ulos tekeekin kovasti mieli, sillä täällä sisällä on ollut aika masentavaa, kun sälekaihtimet pitää pitää alhaalla, jolloin sisään ei tule ollenkaan auringonvaloa.